Welke diensten bieden wij aan ?

Bij Spaargeld BV bieden wij alle diensten aan die u nodig heeft om uw spaargeld-BV in stand te houden en, mocht u dit op zeker moment wensen, ook weer op te heffen. Op deze pagina leest u meer over de diensten die wij aanbieden.


Oprichting van de spaargeld-BV

Zoals iedere BV, dient uw spaargeld-BV door een notaris te worden opgericht. U kunt dit zelf regelen met een notaris naar keuze, maar desgewenst kunnen wij u hierbij ook van dienst zijn. Wij werken namelijk samen met notarissen die ervaring hebben met de spaargeld-BV en deze tegen een zeer gunstig tarief voor u kunnen oprichten. Dit kan ook op afstand zodat u zelf niet bij de oprichting aanwezig hoeft te zijn. Uiteraard zijn wij graag bereid u in contact te brengen met een notaris.


Administratie

Bij Spaargeld BV kunnen wij de volledige administratie van uw spaargeld-BV voor u verzorgen. Het standaard administratiepakket bestaat uit de volgende onderdelen :

  • het inboeken van bankoverschrijvingen en facturen
  • het opstellen van de jaarrekening
  • het deponeren van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel
  • het opstellen en indienen van de jaarlijkse aangifte vennootschapsbelasting

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse aanvullende diensten, waaronder :

  • het regelen van alle formaliteiten met betrekking tot een dividenduitkering, een terugbetaling van kapitaal of een tijdelijke lening tussen u en uw spaargeld-BV
  • het opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting

Bij Spaargeld BV werken we overzichtelijk, professioneel en efficiënt. U ontvangt van ons de stukken steeds met een duidelijke uitleg. Het enige wat u hoeft te doen is ons de bankafschriften, de financiële jaaroverzichten en eventuele facturen te bezorgen en wij regelen de rest.

Al onze cliënten voor wie wij de aangifte vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting verzorgen krijgen bovendien van de Belastingdienst uitstel voor het indienen van deze aangifte. U hoeft zich bij ons dus geen zorgen te maken over termijnen. Wij zorgen er voor dat u nooit te laat bent!

 

Opheffing van uw spaargeld-BV

Mocht u besluiten om uw spaargeld-BV op te heffen, dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u verzorgen. Op uw verzoek vullen wij alle benodigde documenten voor u in zodat u deze alleen nog hoeft te tekenen. Wilt u kosten besparen vraag dan naar het “Do It Yourself” (DIY) pakket. U ontvangt dan van ons alle benodigde documenten inclusief een duidelijke handleiding. Aan de hand van deze handleiding kunt u zelf de documenten invullen.

 

Onze kosten

Aangezien wij gebruik maken van geavanceerde systemen rekenen wij voor de jaarlijkse administratie-werkzaamheden inclusief de aangifte vennootschapsbelasting van een standaard spaargeld-BV een tarief van slechts € 375 exclusief btw. Ook onze overige diensten, zoals het verzorgen van de aangifte dividendbelasting, aangifte inkomstenbelasting of de opheffing van de spaargeld-BV kunnen wij, vanwege onze expertise, tegen zeer gunstige tarieven aanbieden zonder kwaliteit en professionaliteit uit het oog te verliezen.

Via het contactformulier kunt u een offerte aanvragen. U ontvangt dan van ons een gespecificeerd overzicht van de diensten die wij aanbieden en de daarbij behorende kosten.