Wie is Spaargeld-BV ?

Spaargeld BV is dé dienstverlener voor vermogende particulieren met een laag risicoprofiel die nagenoeg het volledige rendement op hun vermogen, en mogelijk zelfs nog meer, naar de Belastingdienst zien verdwijnen. Bij Spaargeld BV werken uitsluitend hoogopgeleide mensen met veelal jarenlange ervaring op het gebied van fiscale en financiële advisering.

 

Klantgericht, deskundig en betaalbaar

Bij Spaargeld BV vinden wij dat goede dienstverlening niet per sé duur hoeft te zijn. Omdat wij de dingen niet moeilijker maken dan ze zijn, kleinschalig werken en ons uitsluitend richten op vermogende particulieren die voornamelijk spaarrekeningen aanhouden, kunnen wij de kosten laag houden. Wij vinden dat u niet hoeft te betalen voor ingewikkelde adviezen, dure kantorenpanden en andere bijkomende zaken waar u geen enkele baat bij heeft en waarin u waarschijnlijk ook niet geïnteresseerd bent. Wij hebben ons gespecialiseerd in box 3, de spaargeld-BV en alles wat daarbij komt kijken, en daar houden wij het bij. Zo kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft en hoeft u verder nergens voor te betalen.

Daarnaast werken wij samen met ter zake deskundige notarissen die uw spaargeld-BV kunnen oprichten tegen het laagst mogelijke tarief.

 

Wie zijn onze cliënten?

Onze cliënt:

  • wil zonder risico een hoger rendement behalen
  • wil besparen op de belastingheffing over zijn vermogen
  • is doorgaans geen ondernemer en hoeft dat ook niet te zijn
  • wil een scherp tarief en heldere afspraken
  • wil een duidelijke uitleg en instructies
  • wil kwaliteit, deskundigheid en de zekerheid dat zijn zaken goed geregeld worden

Voldoet u aan deze criteria? Dan zijn wij voor u de aangewezen organisatie om uw spaargeld-BV bij onder te brengen.

 

Onze belofte aan u

Bij Spaargeld BV komt u nooit voor verrassingen te staan. Zo weet u van te voren wat u kunt verwachten en wat de kosten zijn. Wanneer u dat wenst kunnen wij u alles uit handen nemen. Kiest u ervoor om liever zelf zaken te regelen, dan kan dat ook. In alle gevallen kunt u rekenen op onze deskundige en professionele dienstverlening.

 

 Leuker kunnen we het niet maken, wel goedkoper!

 

drs. Claudia van Doorn

FPN_0623
"Met ruim twintig jaar ervaring in de fiscale en financiële dienstverlening heeft Claudia een brede expertise opgebouwd. Kwaliteit en klantgerichtheid zijn haar voornaamste speerpunten. Bovendien is fiscale planning volgens haar niet alleen weggelegd voor zeer vermogende families en grote bedrijven. Ook particulieren met spaargeld moeten eenvoudig en goedkoop op hun belastingen kunnen besparen. Dit streven is dan ook de drijfveer achter Spaargeld BV, waar kwaliteit en betaalbaarheid worden samengebracht."